Välkommen till Club VinUnic

VinUnic är en av Sveriges största vinimportörer med producenter från hela världen. Vi är vinklubben med det lilla extra som vänder sig till dig med intresse för vin och mat. Både erfarna och oerfarna dryckeskännare är välkomna och medlemskapet är utan kostnad.

För dig som vill ta ditt vinintresse till en ny nivå har vi även Club VinUnic Gold.  

................................................................................................................. 

 • member

  Läs mer om allt du får genom att vara med i Sveriges mest aktiva vinklubbClub VinUnic är kostnadsfritt och medlemskap i Club VinUnic Gold kostar 895:-/år. 

  Läs mer här.
 • events

  Välkommen på vinmakarmiddagar, mässor, unika vinprovningar och mycket mer. Missa inte våra event! 

  Läs mer här.
 • medlem

  Väl utvalda viner till medlemmar i Club VinUnic och Club VinUnic Gold. Vinerna levereras till Systembolaget och du hämtar, samt betalar dem i din butik.


  Läs mer här.
 • Inside

   

  Läs ett av numren av vår tidning Inside. Det här är en pdf. version. Vill du ha nästa nummer i brevlådan så meddela oss din postadress. 

   

  Läs mer här.
 • Vintips från VinUnic i Cajsa Wargs middagslåda

  Cajsa Warg
  Bor du i Stockholmsområdet kan vi varmt rekommendera middagslådan för två personer hos Cajsa Warg. Du hämtar lådan i någon av deras två butiker på Söder eller St Eriksplan. Allt är färdigpackat i en låda ch du lägger sista handen vid måltiden. Det kan vara att grilla sparris, steka köttet, eller värma potatisen. I lådan ingår tydliga instruktioner och goda tips! Med varje låda följer ett vintips från VinUnic som passar till rätten.

  Läs mer »
 • VinUnic konststipendie
  VinUnics konststipendie utdelas till en bildkonstnär i början av sin karriär som stöd för förkovran och utveckling och utöver att bidra med stipendiesumman innebär stipendiet också att ett verk av konstnären köps in till VinUnics samling.

  Läs mer »

VÄLKOMMEN TILL VINUNIC

Under mottot ”Kvalitet till varje pris” strävar vi efter att kunna erbjuda de bästa vinerna i varje prisklass. I vårt breda sortiment finns några av världens mest exklusiva viner, men även de mest köpta boxvinerna. Här finner du fakta om alla dessa viner och om producenterna bakom dem.


VINUNIC

 • Box 7471, 103 92 Stockholm
 • Besöksadress: Regeringsgatan 109, 111 39 Stockholm
 • Tel +46 (0)8-660 84 15
  Fax +46 (0)8-660 84 53

 

VI ÄR SOCIALA...
Club VinUnic FacebookClub VinUnic twitter

 KONTAKTA OSS


Kontakta oss

 

 

 
 

 

 


När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att vinunic.se använder cookies. Vad är cookies?