Medlemsviner_Club VinUnic

Väl utvalda viner till medlemmar i Club VinUnic och Club VinUnic Gold. Vinerna levereras till Systembolaget och du hämtar, samt betalar dem i din butik.

Samtliga viner finns i begränsat antal och vi reserverar oss för slutförsäljning.

.................................................................................................................
 

 • Masi Contemporary Art

  MASI Costasera Amarone Classico Contemporary Art 1999
  795 kr
  Varje flaska säljs i elegant trälåda

  Säljs styckvis 750 ml


  Vartannat år får en konstnär från ett land med starka band till MASI skapa ett konstverk som blir etiketten till vinhusets ikonvin- Costasera Amarone Classico. I år gick uppdraget till schweiziska Maya von Moos, känd för sina innovativa datoranimationer i 3D, som fått pryda årgång 1999 med sin konst. 

  Läs mer här.
 • Château de Campuget La Sommelière 2012 149:-
  Säljs styckvis 750 ml
   

  La Sommelière har legat ett år på franska små ekfat. Det är ett generöst och koncentrerat vin med smak av röda bär, balanserad ek och frukt i balans med syrahdruvans tanninstruktur. Producenten utlovar ett långt liv och rekommenderar att dricka vinet nu eller inom 10 år.

  Läs mer här.
 • Mulderbosch Syrah

  Mulderbosch Syrah 2013 99 kr
  Säljs styckvis 750 ml eller 3 flaskor à 750 inklusive mörkröd förpackning

  Vi har några läckra mörkröda förpackningar innehållande tre flaskor à 750 ml Mulderbosch Syrah kvar på lager. Vinet är generöst med härlig mörk frukt och kryddig intensitet. Passar utmärkt till kötträtter eller minglet.

  Läs mer här.
 • Vergelegen GVB White 2012

  Vergelegen GVB White 2012 295 kr
  Säljs styckvis 750 ml


  När vi provade det här kritikerrosade flaggskeppet hos Vergelegen i Sydafrika kunde vi inte motstå det. Här finner man ett rikt komplext vin med nyanserade aromer som bjuder på en lång avslutning. Servera till ostron, skaldjur och fiskrätter.

  Läs mer här.
 • MASI Costasera Amarone Classico Riserva 2006

  MASI Costasera Amarone Classico Riserva 2006 magnumflaska 1049:-
  Säljs styckvis 1500 ml
   

  Vi är glada att kunna erbjuda en elegant, komplex Amarone som är extra lagringsduglig från världsberömda Amarone- producenten MASI. Costasera Amarone Classico Riserva 2006 i mäktig magnumbutelj visar idag upp en harmonisk koncentrerad smak.

  Läs mer här.
 • http://img.anpdm.com/Vinunic/dec_jadot.jpg

  Louis Jadot Savigny lès Beaune Rouge 2010 239:-
  Säljs styckvis 750 ml
   

  I Savigny les Beaune produceras mestadels röda viner (90%). Området ligger i norra Côte de Beaune, mellan Aloxe Corton och Pernand Vergelesses. Njut Det här vinet nu eller spara några år till i källaren.

  Läs mer här.
 • Vintips från VinUnic i Cajsa Wargs middagslåda

  Cajsa Warg
  Bor du i Stockholmsområdet kan vi varmt rekommendera middagslådan för två personer hos Cajsa Warg. Du hämtar lådan i någon av deras två butiker på Söder eller St Eriksplan. Allt är färdigpackat i en låda ch du lägger sista handen vid måltiden. Det kan vara att grilla sparris, steka köttet, eller värma potatisen. I lådan ingår tydliga instruktioner och goda tips! Med varje låda följer ett vintips från VinUnic som passar till rätten.

  Läs mer »
 • VinUnic konststipendie
  VinUnics konststipendie utdelas till en bildkonstnär i början av sin karriär som stöd för förkovran och utveckling och utöver att bidra med stipendiesumman innebär stipendiet också att ett verk av konstnären köps in till VinUnics samling.

  Läs mer »

VÄLKOMMEN TILL VINUNIC

Under mottot ”Kvalitet till varje pris” strävar vi efter att kunna erbjuda de bästa vinerna i varje prisklass. I vårt breda sortiment finns några av världens mest exklusiva viner, men även de mest köpta boxvinerna. Här finner du fakta om alla dessa viner och om producenterna bakom dem.


VINUNIC

 • Box 7471, 103 92 Stockholm
 • Besöksadress: Regeringsgatan 109, 111 39 Stockholm
 • Tel +46 (0)8-660 84 15
  Fax +46 (0)8-660 84 53

 

VI ÄR SOCIALA...
Club VinUnic FacebookClub VinUnic twitter

 KONTAKTA OSS


Kontakta oss

 

 

 
 

 

 


När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att vinunic.se använder cookies. Vad är cookies?