Vill du ha vårt nyhetsbrev?
Sök i sortimentet

Your Wineclub - den personliga vinklubben!

Your Wineclub header

Bli medlem genom att lämna din mailadress här nedan.

Your Wineclub är ett forum för dig som älskar vin och även vill ha nyheter om vad som händer i vinvärlden. Här får du möjligheten att bättra på dina vinkunskaper, att delta i evenemang, resor och provningar och får chansen att träffa de spännande människorna bakom vinet.

Your Wineclub vill erbjuda ett forum för alla de intresserade som har gott vin och god mat som viktiga inslag i sin livsstil. Your Wineclub vill sprida information och kunskap om vin och uppmuntra det ökande vinintresse som finns i landet. Genom det stora kontaktnät som vi byggt upp med vinproducenter världen runt skapas möjligheter att erbjuda medlemmarna både unikt sammansatta vinlådor från välkända kvalitetsproducenter och vinrariteter som annars inte finns att tillgå på marknaden. Eftersom Your Wineclub har sitt säte i Sverige sköts all lådförsäljning till medlemmarna tryggt och lagligt via Systembolaget.

Har du frågor till oss, eller undrar du över något, eller ska du på egen hand ut och resa och vill göra ett vingårdsbesök hos någon av de producenter vi samarbetar med, då kontaktar du: 08-54581973 eller info@yourwineclub.se

Your Wineclub är ett samarbete mellan de två välrenommerade vinimportörerna The Wineagency och Wineworld.

 

 

Välkommen till The Wineagency
Den här hemsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
Genom att bekräfta att du är 25 år eller äldre godkänner du också att vi använder oss av cookies. Vad är cookies?