Ekologisk glögg - Wineworld
Sök i sortimentet

Ekologisk glögg

Vi ser framemot en jul med gnistrande rimfrost  och ekologisk glögg men som ändå är lite grönare än vanligt -  från och med november 2015 kommer nämligen Goder Aftonglögg Röd Vinglögg att finnas i alla Systembolagets butiker!
 

Vår Goder Aftonglögg är omsorgsfullt kryddad med finaste kanelstång, kardemummakapsel, doftande kryddnejlika, ingefära och pomerans.

Inga konstigheter eller udda smaksättningar, bara gedigen kvalitet och klassiska glöggsmaker rätt igenom.

Att göra Goder Aftonglöggarna ekologiska var ett självklart och medvetet val från vår sida då vi vill bidra till en hållbar jul.
 

Alla fyra glöggarna är ekologiska, gjorda av ekologiskt vin, ekologiskt socker samt naturliga kryddor och aromer.

Till detta har vi har valt att skapa lekfulla, individuella etiketter för varje glögg med klassiska julmotiv som ger den rätta julkänslan. 

 
Vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

 

ekologisk glögg goder afton

Goder Aftonglögg Röd Vinglögg:
Den här röda vinglöggen är en smakexplosion av kryddig kanel, russin, fikon, doftande kardemumma, syltad ingefära, nyanser av pomerans och juliga apelsiner med kryddnejlika. Glöggen passar lika bra på julbordet som till adventsmyset, prova att servera den tillsammans med klassikern pepparkakor och mögelost för en maximerad glöggupplevelse!

 

 

Goder Aftonglögg Röd Vinglögg Box:
Den röda vinglöggen på bag in box är med sin juliga design och sitt goda innehåll en fin ”gåbortpresent” till vinterns festligheter. Med sin generösa smak av kryddig kanel, russin, fikon, doftande kardemumma, syltad ingefära, nyanser av pomerans och juliga apelsiner med kryddnejlika sprider den härlig julstämning under mörka vinterdagar. Ps. Självklart får den öppnas före julafton!

 

 

Goder Aftonglögg Vit Vinglögg:
Söt och frisk med kryddig kanel, aromatiskt doftande av juliga apelsiner med kryddnejlika och toner av vinteräpplen, pomerans och syltad ingefära. Det här är alternativet för dig som inte kan dricka rött vin.För en annorlunda glöggupplevelse tipsar vi om att servera glöggen tillsammans med rikligt med is i ett julfint glas för en vintrigt uppfriskande känsla!

 

 

Goder Aftonglögg Vit Starkvinsglögg:
Julen är vår största högtid som firas med sann glädje och stor kärlek – precis så som vi gjort vår lite starkare och generösare vita Goder Aftonglögg! Den är söt och fyllig med kryddig kanel, russin, fikon, doftande kardemumma, syltad ingefära, nyanser av pomerans och juliga apelsiner med kryddnejlika och passar dig som vill ha en fylligare glögg. Glöggen går också bra att servera som efterrättsvin till äppelkaka, gärna apfelstrudel med sultanarussin i.

 Wineworld   Box 7471. 103 92  Stockholm.  Besöksadress:   Regeringsgatan 109. Stockholm  Tel. +46 (0)8 662 18 00  Fax.  +46 (0)8 660 84 53  info@wineworld.se

Välkommen till Wineworld

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att wineworld.se använder cookies. Vad är cookies?