Välkommen till Vingruppen i Norden!
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Restaurang
Totalsyra 7 g/l
Restsocker 6 g/l
Alkoholhalt 11,5 %
Röda viner
Fräscht och aromatiskt mousserande vin med toner av jordgubbar, rosenblad och en touch brioche. Moussen är välintegrerad och den friska syran bär upp smakbilden bestående av röda körsbär och apelsinzest.
Vinet är gjort enligt den traditionella metoden för mousserande vin. De avstjälkade druvorna fick först jäsa ut till ett stilla vin med försiktg maceration av skalen. Andra jäsningen gjordes därefter i flaska och vinet fick ligga på sin jästfällning i 15 månader innan slutlig degorgering. En dosage på 6 gram per liter tillsattes.
Spagetti med speck, zucchini och pumpakärnor