OM VINGRUPPEN

Vingruppen i Norden... 

består av fem importörer,
VinUnic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines och Quaffable Wines,
som tillsammans har ett av branschens bredaste sortiment. Alla formade av samma passion och engagemang: för producenten, produkten och kvaliteten. 

Vår historia är djupt rotad i kärleken till produkten. Redan 1992, då allt började med VinUnic, var syftet att lyfta fram de produkter och producenter vi själva vill dricka och öka kunskapen om. 

Detta ledde till framgångsrika samarbeten med några av världens mest kända producenter och varumärken. Samarbeten som vi utvecklats med under åren. De nära banden till våra leverantörer har format ett tankesätt som i dag genomsyrar hela vår verksamhet; framgång byggs genom starka relationer. Detta gäller i allra högsta grad relationen till våra kunder.

Dagens restauranggäster blir allt kunnigare. Ett faktum som ställer stora krav på oss att alltid leverera det bästa oavsett prisklass, från prestigevinet i källaren till storsäljaren på glas.

Vi arbetar aktivt med dig som kund. Du är det viktigaste vi har och det ska återspeglas i den service vi ger dig: alltid professionell, affärsmässig och med dina behov i centrum. 

Den här sidan riktar sig till dig som arbetar på restaurang. Här finner du produktinformation, prislistor och kontaktuppgifter till vårt säljteam. 

Vill du veta mer om oss och vårt utbud? Ring eller skicka ett e-mejl så återkommer vi så snart vi kan!

Väl mött,
Alla vi på Vingruppen i Norden.

 

 

 vinunic.se       wineworld.se      thewineagency.se 
validwines.se    quaffablewines.se