Välkommen till Vingruppen i Norden!
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Restaurang
Totalsyra 6 g/l
Restsocker 0,8 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 13,5 %
Röda viner
Inbjudande doft med toner av både mörka och röda bär och en nyans av rostade fat. Fylligt och generöst med silkiga tanniner och en harmonisk, lång eftersmak.
Druvorna avstjälkades delvis innan de pressades. Överpumpning av vinet sker 2 gånger dagligen för att extrahera färg, smak och tanniner.
Vinet har lagrats i 15 månader på franska ekfat varav 30% var nya fat.
Serveras vid 14 - 16°C till eleganta kötträtter, exempelvis en helstekt oxfilé med ugnsrostade grönsaker och rödvinssky.