Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri

  • Blossa
  • Tyskland,

55,00 exkl. moms

  • 750 ml
  • Art.nr 1027537

Sortiment Restaurang

Alkoholhalt 0,0 %

Mousserande viner

Karaktär

Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri har en trevlig doft av glöggkryddor och citrustoner. Smaken har en balanserad sötma och en trevlig kryddighet.

Tillverkning

Blossa har av tradition alltid haft ett alkoholfritt / lågalkoholsalternativ som är gjort på samma sätt som den med alkohol. Vinet som används i Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri har avalkoholiserats.

Passar till

Servera Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri väl kyld i ett champagneglas och garnera med en apelsinskiva. Gott till är vällagrad västerbottenost, crostini med lite tapenade, lite salta mandlar eller bättre jordnötter.

Information

Vi har uppmärksammat ett växande konsumtionsmönster på marknaden där man ofta har blandat Blossas årgångsglögg med mousserande vin. Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Vi har tagit fasta på denna trend och numera innehåller vårt sortiment Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl festen.