OM VINGRUPPEN

 

Vingruppen i Norden består av nio importörer - Vinunic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines, Quaffable Wines, Philipson Söderberg, Bibendum, Vinordia och Heritage Wines. 

Tillsammans är vi Vingruppen och har idag en av branschens största portföljer av vin. Vår passion är vin och relationen med våra producenter och kunder.

Vår historia är djupt rotad i kärleken till vinet och dess historia.

Vi samarbetar med några av världens mest kända vinproducenter och väletablerade varumärken. Våra samarbeten är ett levande projekt som förändras över tiden. Vår nära och personliga kontakt till våra producenter och vårt sätt att driva utvecklingen framåt genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vet att framgång kommer från passion och starka personliga relationer. Det samarbete vi har med våra kunder är inte bara viktig utan avgörande för vår framgång.

Dagens restauranggäster blir allt kunnigare. Ett faktum som ställer stora krav på oss att alltid leverera det bästa oavsett prisklass, från prestigevinet i källaren till storsäljaren på glas.

Vi arbetar aktivt med dig som kund. Du är det viktigaste vi har och det ska återspeglas i den service vi ger dig: alltid professionell, affärsmässig och med dina behov i centrum.

Den här sidan riktar sig till dig som arbetar på restaurang. Här finner du produktinformation, prislistor och kontaktuppgifter till vårt säljteam.

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Ring eller skicka ett mail så återkommer vi så snart vi kan!

Väl mött!
Vingruppen i Norden

 

 vinunic.se       wineworld.se      thewineagency.se 
validwines.se    quaffablewines.se
philipsonsöderberg.se     bibendum.se    heritagewines.se