Neobulles

Vintense är ett varumärke som producerar alkoholfria viner och tillhör det belgiska företaget Neobulles som grundades 2004 av Philippe Stassen. Tidigare låg varumärket under företagsgruppen Stassen Premium Belgian Cider som grundades 1895 av Léon Stassen.

Sedan 1895 har familjen Stassen varit en nyckelaktör inom dryckesindustrin genom utvecklingen av autentiska och festliga belgiska varumärken.

Tack vare denna expertis grundades Neobulles S.A. 2014 av Philippe Stassen som en trendsättare, innovationsscout och ledare inom dryckessegmentet med ett diversifierat och selektivt produktsortiment som svarar mot nya konsumtionstider och -mönster, med målsättningen att vara hälsosam och konsumentvänlig i varje steg av dess livscykel.

Idag erbjuder Neobulles ett särskilt omfattande och konsekvent utbud av drycker med hög tillväxtpotential. Dessa kännetecknas av kvaliteten på deras ingredienser, deras originalitet när det gäller smak och förpackning, deras synergi och deras perfekta matchning med de senaste konsumenttrenderna.

Viner från Neobulles

Alkoholfritt

Belgien