Välkommen till Vingruppen i Norden!
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Restaurang
Totalsyra 5,1 g/l
Restsocker 0,7 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 14,0 %
Röda viner
Fruktig doften med toner av körsbär, blåbär, vitpeppar och lite florala inslag. Smaken är mjukt fruktig och pigg med typisk cabernetkaraktär som svarta vinbär och mörka körsbär kombinerat med Sangiovesens höga syra och fräschör.
Musten genomgår 15 dagars maceration och jäses i ståltank vid 24°C för att bibehålla en fruktig, expressiv stil med silkiga tanniner.
Vinet har lagrats 5 månader i ståltank.
Serveras vid 16-18°C till rätter med blandade smakelement såsom tapas, charkbricka eller pastarätter med många ingredienser, som en klassisk Tagliatelle alla Francescana.