Savyll Beverage Co

Savyll Beverage Co

Savyll startades av "party mixologen" Avnish Babla. Han har alltid älskat att underhålla vänner och familj och att experimentera med nya, innovativa cocktailidéer. Som blivande pappa ville Avnish ha en hälsosammare livsstil för sig själv och sin fru. Att minska alkoholkonsumtionen var viktigt, men han upptäckte snart att utbudet av alkoholfria drycker med vuxna smaker var väldigt begränsat. 

Med sin passion för cocktails som drivkraft gav han sig i kast med att fylla detta hål. Efter ett år av noggrann produktutveckling skapade Avnish en rad alkoholfria "ready to drink cocktails". 

Savyll har skapat ett elegant utbud av världens mest populära cocktails. Från G&T, Mojito och Moscow Mule, till rom och cola med kubanska influencer och klassikern Bellini. 

Savyll alkoholfria cocktails är redo att serveras; vilket innebär att det inte krävs några mixers eller andra ingredienser för att njuta av den fantastiska smaken. De är gjorda av naturliga ingredienser och extrakt, med mindre än 5 g per 100 ml naturligt rörsocker. Inga tillsatser av konstgjorda sötningsmedel eller smakämnen. Alla cocktails är veganvänliga. glutenfria, och så klart alkoholfira.